Hirdetés

Végre kaphatunk egy valóban parás Jurassic Park játékot: jön a Jurassic Park Survival

|

A dinós franchise legnagyobb sztárja sem maradhatott ki a The Game Awardson leadott hangulatos trailerből.

Hirdetés

Nem vagyunk eleresztve dinós videojátékokkal, és még kevesebb épül a Jurassic Park franchise-ra. A Jurassic World: Evolution 1-2 ugyan szórakoztató volt, de inkább menedzselős. Sokan vannak, akik régóta vágynak arra, hogy egy Dino Crisis-típusú címmel bővüljön a franchise, a 2023-as The Game Awards során leleplezett Jurassic World: Survival pedig várhatóan pontosan őket célozza meg. 

A Universal támogatásával készülő projekt a Saber Interactive-nál formálódik, és a legelső előzetes alapján meg fogja idézni a Jurassic Park filmek legikonikusabb jeleneteit is. 

Hirdetés

Ennek köszönhetően nem maradhattak ki olyan emlékezetes pillanatok, mint az ajtót nyitó raptorok, John Hammond (Richard Attenborough) szavai, a legendés főtéma vagy éppen a T-rex velőtrázó üvöltése, emellett pedig nagyon röviden betekintést kaptunk a játékmenetbe is, noha a látottak az alpha-változatot tükrözik: 

A Jurassic Park: Survival egy single-player fókuszú akció-kaland lesz, amely PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re készül, de egyelőre nem tudunk róla többet. Ez is elég az örömhöz, nem?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)