Így szerezheted meg a Starfield egyik legjobb szkafanderét már a játék elején

|

A hozzá tartozó sisak és jetpack is a tiéd lehet, ha szánsz rá néhány percet.

Tegnap hivatalosan is elrajtolt PC-n, valamint Xbox Series X és Series S konzolokon a Bethesda sci-fi szerepjátéka, így most már nem csak a sajtó munkatársai, az influenszerek, valamint a korai hozzáférésért külön fizető játékosok fürkészhetik a Starfield titkait, hanem azok is, akik a sztenderd változatot vásárolják meg, vagy Game Pass-előfizetőként ugranak fejest a kalandba. Phil Spencer szerint volt olyan pillanat, amikor egyszerre több mint egymillióan nyúzták a Starfieldet, tehát mondhatjuk, hogy egyelőre óriási az érdeklődés a játék iránt.

Ennek is köszönhető, hogy egyre több olyan részletre derül fény, amelyek sokaknak talán még többszöri végigjátszásra sem szúrnának szemet pusztán azért, mert az emberek nem egyformák, nem ugyanazokra a dolgokra figyelnek, más motiválja őket, és bizony nem mindenkinek van kedve vagy ideje kísérletezni olyasmivel, amire talán még maguk a fejlesztők sem gondoltak.

Ilyen például, hogy a tárgyak közötti rések valóságosak, és ezt használta ki a Patrik Maka nevű játékos, amikor megkaparintotta a Starfield egyik legjobb szkafanderét a hozzávaló sisakkal és jetpack-kel együtt. Az X-en megosztott posztja alapján már zöldfülű felfedezőként is magunkra ölthetjük a Mark I-est, amint csatlakoztunk a Constellationhöz. A társaság főhadiszállásának pincéjében találunk egy tárolót, aminek kinyitásához legalább Master fokozatú Security skillre van szükségünk, ám ha szembehelyezkedünk az ajtajával, majd a kurzorral (ehhez nem árt 1-esre visszavenni a kontroller érzékenységét) végigpásztázzuk a két üveglap közötti hajszálvékony nyílást, akkor rábökhetünk a próbababára, és levehetünk róla mindent.

A Mark I-es statisztikái már önmagukban is tiszteletre méltóak, a későbbiekben modokkal még ellenállóbbá, vagy akár könnyebbé is tehetjük a szettet, mely remekül kiegészíti a szintén viszonylag hamar megszerezhető Elegance pisztolyt. Ezek együttesen jelentősen megkönnyítik a kezdő felfedezők életét, akárcsak a számukra összeállított Starfield-tippek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)