Így szerezhetsz már a Starfield elején egy erős fegyvert

|

Ezzel az ízléses és halálos pisztollyal könnyű lesz eldönteni a harcokat a Bethesda RPG-jében.

Most éppen a Starfield pörög úgy, mint pár hete a Baldur's Gate 3. Aki éppen nem játszik vele, az valószínűleg azon agyal, hogy érdemes-e, a döntésben pedig segíthet akár a mi tesztünk is, amit már videó formájában is fogyaszthattok. Sőt, tippekkel és trükkökkel is készültünk a kezdő felfedezőknek, amelyek mindegyike hasznosabb infó, mint a megfordítható WC-papír

A PC Gamer azonban rávilágított egy különleges lehetőségre is, amellyel már a játék elején lootolhattok egy olyan fegyvert, amely nagyon jól fog jönni a harcok során. 

Az Elegance névre keresztelt ritka pisztolyról van szó, amely a honlap munkatársa szerint úgy hatol át az ellenségeken, mint kés a vajon, még akkor is, ha jóval magasabb szinten vannak, köszönhetően a tulajdonságának, a Shatteringnek, amivel átüt a lövedék a legerősebb páncélon is.

A legjobb az egészben, hogy ezt a félelmetes fegyvert már a játék legelején be lehet szerezni, viszont szükség lesz hozzá némi készpénzre, ugyanis nem megtalálni lehet, hanem meg kell vásárolni. 

A tutorial befejezése után és azt követően, hogy az ereklyét átadtad a Constellationnek New Atlantis városában, nyisd meg a csillagtérképet, és görgess addig, amíg a képernyő jobb felső sarkában meg nem jelenik a Cheyenne nevű rendszer.

Válaszd ki, és a naprendszer-nézetben keresd meg az Akila bolygót, amire ráközelítve addig forgasd, amíg meg nem látod Akila City leszállóhelyét. Miután leszálltál, irány a város, és a főút bal oldalán figyeld a Rowland Arms nevű épületet. Ez egy fegyverbolt, ahol megvásárolhatod az Elegance-t, viszont nem lesz olcsó, pláne egy új kalandor számára: valamivel több mint 18 ezer kreditbe kerül, de ha gyűjtögettél eddig és félretettél minden extra cuccot, amit lehetett, akkor eleget tudsz eladni ahhoz, hogy összejöjjön az összeg. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A pisztolyforgatási készségben szintet lépve még nagyobb sebzést lehet vele kiosztani, és hangtompítójával halálos társ lehet a lopakodáshoz is. Meglehetősen gyors tüzelési sebességével kombinálva pedig a legdurvább ellenségeket is el lehet vele intézni még azelőtt, hogy azok egyáltalán célba vehetnék a karaktert, viszont van egy hátránya: a kis tárméret miatt gyakran kell újratölteni.  

Írd meg kommentben, ha sikerült megtalálni és hogy bevált-e. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)