Így zsákolhatod be az ajándék The Finals Twitch dropokat

|

Csapj le a limitált kiadású The Finals skinekre az ünnepek alatt.

Két hete rajtolt az Embark Studios lövöldéje, az újszerű élményt kínáló The Finals, amit Paca már a megjelenés előtt kipróbált, meg is írta róla a tapasztalatait ebben a cikkben. A játék azóta több módosításon is átesett, a kiadónál pedig pontosan tudják, mennyire fontos a hype az első szakaszban, ezért Twitch dropokkal is megtámogatták a lövöldét, amiket most ti is bezsákolhattok.

Ehhez nem kell mást tennetek, mint becsatlakozni egy olyan Twitch csatorna adásába, ahol be vannak kapcsolva a dropok. A streamerek nyilván az adás címében is ki szokták ezt írni, de ide kattintva szűrhettek ezekre a csatornákra. Aztán már csak nézni kell a streamet adott ideig attól függően, hogy melyik skint szeretnétek behúzni.

A nyereményjáték egészen 2024. január 3.-ig tart. Ha eléritek valamelyik célt, akkor arról Twitch értesítést is kaptok, ezen keresztül tudjátok beváltani a kupont, ami aztán a játékon belül is elérhetővé válik.

Hogy hogy álltok az egyes skinekhez szükséges idővel, azt ezen az oldalon követhetitek figyelemmel.

Az ünnepek alatt természetesen az ajándékok is karácsonyi tematikára épülnek. A karácsonyfás matricáért 2 órát, az ajándékos fityegőért 4 órát, míg a mézeskalács kinézetű barikád skinért 6 órát kell nézni a megfelelő csatornákat.

Nektek egyébként hogy tetszik a játék, pörgetitek a haverokkal a The Finals meccseket?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)