Marvel's Spider-Man 2 - így szerezheted meg a Hazafutás! trófeát

|

Egy fordítási hiba miatt sokkal nehezebbnek tűnhet a feladat, mint amilyen valójában.

Aki játszott a 2018-as Marvel's Spider-Mannel, tudja, hogy a trófeák megszerzése nem volt különösen nehéz, a mellékküldetések legyűrése, a kihívások teljesítése és a sztori végigjátszása feloldotta a legtöbbet, utána már csak néhány további feladat várt ránk - például Ben bácsi sírjának meglátogatása és a metrózás.

A Marvel's Spider-Man 2 esetében sem lehetetlen elérni a platina trófeát, de akad egy-két trükkösebb feladvány.

A Hazafutás! trófea megszerzését például a magyar fordítás is nehezebbé teszi, ugyanis teljesen mást kell csinálni, mint amit a leírás sugall. Magyarul így szól a szöveg:

Intézd el a Big Apple Ballers Stadiummal kapcsolatos küldetéseket

Angolul pedig így: 

Round the bases at the Big Apple Ballers Stadium

Tehát ahelyett, hogy bármilyen küldetést teljesítenünk kellene... elég futni egy kört a baseball stadionban. Nem megyünk most bele a játék szabályaiba, elég annyit tudni, hogy a pálya négyzet alakú részének sarkain úgynevezett bázisok találhatók, ezeket kell érinteni.

A feladat tehát annyi, hogy ellátogass a Big Apple Ballers Stadiumba, ami Brooklyn legdélebbi részén, a Coney Island-i vidámpark mellett található, majd fuss egy kört, érintve a salakos részen található köveket.

Itt kell keresned:

Ha esetleg nehézséget okoz a "Csak engedd el" trófea megszerzése is, abban is tudunk segíteni, katt a linkre!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)