Hirdetés

2019 óta csak egy film volt képes arra, amit most a Top Gun: Maverick összehozott

|

Legutóbb Pókember harmadik MCU-s kalandja tudta elérni ezt a csodás mérföldkövet.

Hirdetés

Kétség kívül 2019 legizgalmasabb filmjei közé sorolható a Bosszúállók: Végjáték, ami egyrészt a Marvel filmes univerzumának egyik legfontosabb darabja, másrészt pedig a bevételei veszélyesen közel kerültek a 3 milliárd dolláros álomhatárhoz.

A Végjáték megjelenése óta nyilván a moziknak teljesen kirúgta a lábát a pandémia, az óriási mérföldkőnek számító 1 milliárd dolláros küszöböt alig sikerült átlépni. Csak két film hozta össze 2019 óta ezt az eredményt: a Pókember: Nincs hazaút, illetve Tom Cruise nemrég debütált mozija.

Hirdetés

Bizony, a Top Gun: Maverick hivatalosan is átlépte az egymilliárd dolláros bevételt világszerte, aminek nagyobbik részét 521,7 milliót hazai pályán gyűjtött össze, a maradék 484,7 millió dollárt pedig a nemzetközi kasszáknál. A sikerhez valószínűleg nem csak az tett hozzá nagy mértékben, hogy a Paramount szép marketinget kerített Maverick visszatérése köré, hanem az is, hogy a film kifejezetten sikeres lett a kritikusoknál és a nézőknél is.

Az külön tapsot érdemel, hogy viszonylag rövid időn belül sikerült elérnie ezt az eredményt a filmnek, és az elkövetkezendő hetekben jó eséllyel még feljebb tornázhatja majd ezt a számot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)