Hirdetés

A 2K szerint a mikrotranzakciók a modern gaming sajnálatos, de kötelező velejárói

|

Érdekes álláspontot képvisel a vállalat, az egyszer biztos.

Hirdetés

Felpörögtek az események az NBA 2K19 háza táján, pontosabban a játék mikrotranzakciós lehetőségeivel kapcsolatban.

Hirdetés

Miután a belgiumi szabályozások nyomására változtatnia kellett a 2K Games-nek a regionális rendszeren, később arra kérték a játékosokat, hogy kampányoljanak a loot boxok mellett.

Rob Jones, az NBA 2K19 senior producere nemrégiben adott egy interjút a Trusted Reviewsnak, amelyben megjegyezte, hogy a mikrotranzakció jelenség a modern játékvilág szerencsétlensége. Szerinte a játékosoknak már nincs türelme kitartó munkával megszerezni a jutalmakat, hanem egyből a csúcson akarnak lenni, és inkább ezért is fizetnek.

Arról mondjuk Jones nem beszélt, hogy az NBA 2K sorozatban az utóbbi években egyre nehezebbé tették a fejlődést, és a kíméletlen grind helyett választották sokan a fizetéses lehetőségeket, hogy élvezhessék a játékot. Rengeteg fórumon panaszkodnak arra a játékosok, hogy a 2K gyakorlatilag ellehetetleníti az ingyenes VC pontok (a játékbeli fizetőeszköz) megszerzését, és inkább hangsúlyozza a mikrotranzakciókat.

Furcsa álláspontot képvisel a 2K, hiszen szerencsétlenségnek tartják a jelenséget, de a játékbeli lehetőségekkel csak még inkább a fizetős opciók felé terelik a játékosokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)