Hirdetés

A Bónusz Brigádtól vásárolt jegyekkel nem fogtok bejutni a Flippermúzeumba

|

A Flippermúzeum nem fogadja el a kedvezményes napijegyeket, a Bónusz Brigádnak viszont van egy jó indoka az értékesítésre.

Hirdetés

A budapesti Flippermúzeum közösségi oldalán tegnap délelőtt jelent meg egy bejegyzés, ami arra hívta fel a látogatók figyelmét, hogy bónuszbrigádos jeggyel nem fognak bejutni, azokat nem fogadják el a múzeumban. A Telex kérdéseire válaszul a Flippermúzeum egyik tulajdonosa elmondta, hogy a Bónusz Brigádon keresztül 3500 forintos, egész napra szóló belépőjegyeket lehet vásárolni, ezekhez viszont ők semmilyen formában nem járultak hozzá, nincs érvényben lévő szerződés a Bónusz Brigád és a Flippermúzeum között.

2016-ban valóban együttműködtek, és 2018-ban is kaptak egy újabb ajánlatot a Bónusz Brigádtól, ezt azonban nem fogadták el. Mindezek ellenére most mégis megvásárolhatók a kedvezményes jegyek, ezekkel viszont az említett tegnapi közlemény szerint valójában nem lehet látogatni a múzeumot.

Hirdetés

Elég faramucinak tűnik a helyzet, de viszonylag hamar megérkezett a megfejtés is, mivel a Bónusz Brigád illetékesei is válaszoltak a Telexnek. Kiderült, hogy a Bónusz Brigád és InterTicket (www.jegy.hu) között van most épp érvényben egy szerződés, és ennek alapján értékesítik a jegyeket. Mivel az InterTicket kínálatában megtalálhatóak a Flippermúzeum jegyek is, a Bónusz Brigád katalógusába is felkerültek. A katalógus "Kultúra" szekciójában található összes többi jegytípusra is ugyanez igaz, tehát elvileg nem kirívó esetről van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)