Hirdetés

A Call of Dutytól igazolt vezetőt a Battlefield élére az EA

|

Byron Beede érkezésével a Battlefield-szériában is hangsúlyosabbá válhat a live service megközelítés.

Hirdetés

Izgalmas napokat élhetnek át a Battlefield-széria rajongói, hiszen a gameplay-anyagok sorának kiszivárgása után nemrég azt is megtudhattuk, hogy az Electronic Arts június 9-én fogja leleplezni a lövölde legújabb epizódját. A bejelentésig tehát már nem kell sokat aludni, most pedig egy újabb fontos hír érkezett a BF háza tájáról.

Az EA ugyanis azt közölte, hogy a franchise vezérigazgatójává azt a Byron Beede-et nevezték ki, aki 19 éven át a Call of Dutyért felelős Activision kötelékét erősítette. Az utóbbi években Beede ott bábáskodott a live service Warzone és a Call of Duty: Mobile körül is, így leigazolása elsősorban arra utal, hogy az EA is rákivánt az ingyenes játékok sikerére.

Hirdetés

Ez persze nem meglepő, hiszen egy ideje már ismert, hogy jövőre megkapjuk a Battlefield mobilos változatát is, egy korábbi pénzügyi jelentés során pedig arra utaltak az EA fejesei, hogy a sorozat következő része jobban építhet a live service-elemekre.

Az IGN.com értesülései szerint viszont az alelnöknek és vezérigazgatónak kinevezett Beede ugyan tagja lesz a Battlefield VI és a mobilos spin-off csapatának is, ám inkább a BF hosszabb távú jövőjére koncentrál majd.

Az új igazolás közvetlenül a Respawn-alapító Vince Zampellának jelent, aki szintén Activision/CoD-veterán, jelenleg pedig a DICE LA élén áll.  Ami pedig a Call of Dutyt illeti, a távozó Beede-et Johanna Faries váltja a vezérigazgatói székben, aki korábban az NFL-ben dolgozott vezetőként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)