Hirdetés

A Devolver Digital felvásárolta a Serious Sam fejlesztőit

|

Több Serious Sam játék kiadása után a cég úgy döntött, hogy bekebelezi a Croteamet.

Hirdetés

A Devolver Digital és a Croteam már régóta együtt dolgoznak. A két csapat együttes kitartásának volt köszönhető például, hogy 2009-ben megjelenhetett a Serious Sam: The First Encounter HD. Azóta több epizódot is kiadtak, most pedig úgy döntöttek, hogy itt az ideje teljesen egyesíteni erőiket. A Croteam ezzel beolvadt a kiadó cégcsoportjába.

Hirdetés

Ez egy olyan eset, ami egyrészt adta magát, másrészt valószínűleg nagyban hozzájárul majd mindkét csapat jövőbeli sikereihez. A Devolver múlt hónapban adta ki a Serious Sam 4-et PC-re és Google Stadiára, és a következő hónapokban együtt fognak dolgozni a Croteammel, hogy a PS4-es és Xbox One-os portok is megjelenhessenek.

A Croteam és a Devolver egyébként a portokon túl a The Talos Principle 2-t fejleszti, aminek jelenleg még nincs megjelenési dátuma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)