Hirdetés

A Dungeons & Dragons tulajdonosa saját AAA játékstúdiót nyitott, az első játékuk sokakat meglep majd

|

A Wizards of the Coast fél kézzel mindig is benne volt az iparban, de most egy saját szárnyat kapott a videojátékok gyártásához.

Hirdetés

A Magic: The Gathering és a Dungeons & Dragons otthona egy játékstúdióval bővült. Az új iroda Észak-Karolinában található, és a Warner Bros. Games (Batman: Arkham, Hitman sorozatok) veteránjai töltik fel. Ez eddig jól hangzik, de az első projektjük meglepő módon nem egy D&D játék lesz.

A srácok egy AAA akció-kalandon dolgoznak, ami a GI Joe univerzumában játszódik, így valószínűleg híján lesz sárkányoknak és kazamatáknak.

Hirdetés

Ennek egyébként az az oka, hogy a Wizards of the Coast a Hasbro tulajdonában van, akik sejthetően nagyon szeretnék Transformers, Micronauts és GI Joe játékokba fojtani a piacot. Ezt támasztja alá az is, hogy a Wizards of the Coast legújabb állashirdetései között olyan pozíciók vannak, mint közel- és fegyveres harcra specializálódott dizájner, vagy Unreal Engine-fejlesztő.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Hasbro az év első felében tartott egy nagyobb átszervezést, aminek részeként a Wizardsra bízták a digitális játékokkal kapcsolatos terveiket. A csapat a D&D és Magic videojátékoknak köszönhetően valamelyest tapasztaltabb az iparral kapcsolatban, mint az anyacég, így ez a döntés valószínűleg kifizetődő lesz. Az már más kérdés, hogy 10-ből 1 Magic és/vagy D&D videojáték érdemli csak meg a márkajelzését.

Reméljük, hogy az új stúdió komolyan veszi a feladatát, és nem csak fél kézzel összetákolt pénzgyárakat akarnak majd kitolni a piacra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)