Hirdetés

A Feláldozhatók 4 gyalázatosan indított a mozikban

|

A franchise mélyrepülését nem a mostani hétvége fogja megállítani.

Hirdetés

A világ kedvenc akcióhősei újra összeálltak egy kalandra, csak ez éppen már senkit sem érdekel. A Feláldozhatók 4 többéves csúszás és tervezgetés után megérkezett, de mire bejutott a mozitermekbe, már mindenki megfeledkezett róla.

A film a csütörtöki előzetes vetítéseken is alig 750 000 dollárt húzott be, ami a hivatalos premier napjára 3,2 millióra nőtt. A teljes hétvége becsült bevétele 8 millió volt, ami gyalázatosan kevés, tekintve a 15-17 milliós remélt nyitási eredményt.

Hirdetés

A Feláldozhatók 4 100 milliós büdzséből készült, ami azt jelenti, hogy még talán a gyártási költség sem jön össze, nem hogy a marketing és egyéb kiadások. A stúdiók mindenek felett nyereséget szeretnének: arról beszélgetni, hogy legalább nullára sikerül-e kijönni, egész kellemetlen.

A franchise előző része is sokat szenvedett a jegyirodákban, de akkor volt mire fogni. A PG-13-as besorolás, ami gyakorlatilag biztosította, hogy nincs káromkodás vagy túl véres akció, sokak szerint a film halálos ítélete volt. Ezúttal visszatértek a felnőtteknek szóló kategóriába, de ez sem volt elég a széria feltámasztására.

Talán itt az ideje, hogy az akciósztárok tényleg nyugdíjba menjenek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)