Hirdetés

A FIFA 20 ismét az élen van, és egészen meglepő, mi került a brit játékeladási toplista második helyére

|

Már megint az Electronic Arts focis játéka a sláger a briteknél.

Hirdetés

Ritkán okoznak meglepetést a GfK által összeállított toplisták, amikről azt olvashatjuk le, hogy egy-egy héten milyen dobozos játékokból fogyott a legtöbb az Egyesült Királyságban. Akad néhány olyan cím, aminek szinte már bérelt helye van a ranglistán, de történt egy elég érdekes fejlemény a június 6-án véget ért hét során.

Hirdetés

Először is nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a FIFA 20 több pozíciót is javított, így újfent elfoglalhatta a helyét a toplista csúcsán, ahol egyébként elég gyakran tartózkodik az EA focis szériájának éppen aktuális darabja. A második helyezett viszont meglepő módon a Nintendo Switch-exkluzív Ring Fit Adventure lett, aminek ugyan csak némi segítséggel sikerült ilyen jó helyet megcsípnie (masszív árukészlet érkezett a boltokba, és megtolták egy tévés reklámkampánnyal is az eladásokat), de azért ez így is szép eredmény. A dobogó harmadik fokán pedig a szintén switches Animal Crossing: New Horizons áll. 

Így néz ki a top 10-es lista:

1. FIFA 20
2. Ring Fit Adventure
3. Animal Crossing: New Horizons
4. Call of Duty: Modern Warfare
5. Grand Theft Auto V
6. 51 Worldwide Games
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. The Last of Us Remastered
9. Star Wars Jedi: Fallen Order
10. Marvel's Spider-Man

Ti vettetek mostanában dobozos játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)