Hirdetés

A Fromsoftware-hez kerültek az Elden Ring jogok, korlátlan a szabadság

|

Az elképesztően sikeres soulsborne RPG jogai végre ténylegesen a fejlesztőcsapathoz kerültek.

Hirdetés

Az Elden Ring kiadásáért a Bandai Namco felelt, így bár a tényleges fejlesztést a Fromsoftware végezte, a termék tulajdonjogai a Bandai kezében voltak. Ez azonban változott tavaly márciusban: az Egyesült Államok szabadalmi és védjegyhivatali bejegyzése szerint a Bandai Namco átadta a címet a From Software csapatának.

Az átadás technikailag 2023 márciusában történt, de az IGN.com most figyelt fel a változásra. A védjegyhivatali jegyzék nyíltan kijelenti, hogy innentől a franchise a FromSoftware kezében van.

"Innentől elismerjük, hogy a Bandai Namco átruházza a FromSoftware-re minden jogot, címet és érdekeltséget, ami a védjeggyel kapcsolatos."

Hirdetés
 

Minden, ami az Elden Ring névvel készül és megjelenik innentől a FromSoftware alá tartozik, ami példátlan szabadságot biztosíthat a fejlesztőknek. A Dark Soulsszal és Bloodborne-nal mennybe menő stúdió sikerrel újította meg formuláját a 2022-es csodával, és a közeljövőben bővíteni is tervezi azt egy DLC-vel. Sajnos a kiegészítő megjelenésének időpontjáról még mindig nem tudunk biztosat, de mivel a Tencent, mint résztulajdonos továbbra sem került ki a képből, így az sem kizárt, hogy előbb egy mobiljáték érkezik majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)