Hirdetés

A Genshin Impact több százmillió dollárt termelt megjelenése óta

|

Folyamatosan menetel a Genshin Impact, a kínai free-to-play RPG, ami valószínűleg így több pénzt hoz, mintha fizetőssé tették volna.

Hirdetés

A miHoYo nagyot szakított a Genshin Impact megjelenésével. Rengetegen repültek rá a játékra, és a nekem is vannak olyan haverjaim, akiket nem tudok berángatni egy WoW-os raidre, mert épp az anime waifujukkal takarítanak egy dungeont. A mobilos RPG nagy siker, de megjöttek az első bevételi számok is, melyek alátámasztják azt, amit egyébként is sejtettünk: ez a játék bizony nyomtatja a pénzt.

Hirdetés

A Sensor Tower jelentése szerint a Genshin Impacté volt minden idők legerősebb mobilos startja,  maga mögött hagyta a Fire Emblem Heroes-t, a Pokémon GO!-t, de még a Fortnite-ot is. Az első egy hónapjában 245 millió dollárt termelt, és ebben nincsenek benne sem a PlayStation 4-es, sem a PC-s verzió bevétele, de még a kínai androidos adatok sem.

Daniel Ahmad játékipari elemző szerint a kínai mobiljátékos stúdiók régóta vágytak kitörő nemzetközi sikerre, és a Genshin Impactnek pedig ez végre sikerült.

"A játék remek példa arra, hogy magas gyártási minőséggel, népszerű játékelemek beépítésével és egy mély fejlesztési rendszerrel a kínai fejlesztők is meg tudják fogni a nyugati közönség figyelmét."

Érdekes lesz figyelni a Genshin Impact jövőjét, főleg a Nintendo Switch port megjelenésének közeledtével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)