Hirdetés

A Godzilla vs. Kong produkálta a legerősebb nyitást a járvány kitörése óta

|

A körülményekhez képest nagyon jól kezdett a Warner Bros. szörnyfilmje, ami reményt adhat a mozitulajdonosoknak a jövőre nézve.

Hirdetés

Ha egyszer majd véget ér a koronavírus-járvány, biztosak lehetünk benne, hogy számtalan elemzés születik majd arról, miként is változtatta meg életünket a Covid19, milyen új szokásokat vetünk fel és milyen régiektől szabadultunk meg egyszer és mindenkorra. Sokan vélték - és vélik még mindig - úgy, hogy például az emberek túlnyomó többsége annyira rákapott az otthoni filmezésre az elmúlt évben, hogy hiába lenne rá később módjuk, eszük ágában sem lesz visszatérni a zsúfolt mozitermekbe, ahol túlsózott pattogatott kukoricára túlcukrozott üdítőt iszik majd' mindegyik látogató. Páran szándékosan vagy figyelmetlenül úgy helyezkednek, hogy zavarják a közvetlenül mögöttük ülő kilátását, vagy épp be nem áll a szájuk, esetleg a mobiljukkal vacakolnak.

A másik tábor értelemszerűen ellenkező véleményen van, meggyőződésük, hogy a közösségi filmnézés élményét hiányoló tömegek azonnal elözönlik a vetítőtermeket, amint módjukban áll. Az ő optimizmusukat látszik alátámasztani a Godzilla vs. Kong kimondottan erős amerikai premierje.

Hirdetés

A Variety számolt be róla, hogy a két ikonikus szörny titáni küzdelmére fókuszáló produkciót 32 millió dollárt hozott a hétvégén, és összesen 48,5 milliót a bemutatója óta eltelt öt napban. Ezzel pedig jócskán felülmúlt minden amerikai premierfilmet az elmúlt évből, hiszen az eddigi rekordot a Wonder Woman tartotta rongyos 16,7 millióval, míg a félig élőszereplős Tom & Jerry 14 milliós nyitással foglalhatott helyet a képzeletbeli dobogó legalsó fokán. Ráadásul mindezt úgy érte el a MonsterVerse legfrissebb és talán legutolsó tagja, hogy közben az HBO Max előfizetői felár nélkül megnézhették otthonuk kényelméből.

Ti várjátok, hogy visszatérhessetek a mozikba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)