Hirdetés

A Grand Theft Auto VI nem csak a játékok számára lesz az új mérce

|

Minden idők egyik legjövedelmezőbb szórakoztatóipari terméke, a Grand Theft Auto V folytatása a Take-Two ügyvezetője szerint nem csak mint játék lesz fontos.

Hirdetés

170 millió eladott példánnyal a Grand Theft Auto V minden idők második legkelendőbb játéka, egyedül a Minecraft áll előtte, de annak nagyjából 238 milliós rekordját nem fogja egyhamar megdönteni semmi, még a GTA VI sem. Nincsenek kétségeink afelől, hogy a Rockstar Games újdonsága kivételes lesz, és a Take-Two ügyvezetője sem azért dolgozik, hogy mérsékelje az elvárásokat.

Strauss Zelnick a napokban több dolgot is elárult arról, hogy hogy áll most a GTA Online, illetve mire számít a cég a GTA VI-tól.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy sokan kinevették, a GTA+ előfizetéses szolgáltatás folyamatosan növekszik, a PlayStation 5-ös és Xbox Series X|S-es GTA Online-ból is ömlik a pénz. Zelnick szerint a GTA sorozat következő része viszonyítási alap lesz majd nem csak a GTA-sorozat, de az egész iparág, sőt, a szórakoztatóipar összessége számára. Egész pontosan kreatív mérföldkőként emlegette, utalva arra, hogy méretét, kidolgozottságát, történetvezetését tekintve felülmúl majd mindent, más kiadók és fejlesztők mellett a filmesek is szorgosan fognak majd jegyzetelni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hivatalosan egyelőre csak annyit erősítettek meg, hogy a Grand Theft Auto sorozat következő része készül, de még azt sem tudni, GTA 6-nak hívják-e, vagy kap valami alcímet, ahogy a Vice City és a San Andreas. Leghamarabb 2024-ben jelenhet meg. 

Az elmúlt hetekben több megbízható forrás is vázolta, milyen lesz, ezeket ebben és ebben a cikkben részleteztük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)