Hirdetés

A Hitman 3 egy hét alatt visszahozta a fejlesztési költségeit

|

Az IO Interactive örömmel dicsekedett el az új Hitman pénzügyi teljesítményével.

Hirdetés

Január 20-án érkezett meg a Hitman 3 a lehető legtöbb platformra, a többnyire pozitív tesztek és a GameStar értékelése pedig azt mutatja, hogy az IO Interactive jó munkát végzett. Rengetegen voltak kíváncsiak a 47-es ügynök hattyúdalára, így az új Hitman gond nélkül kúszott fel az e heti angliai eladási toplista élére, maga mögé utasítva többek között a legutóbbi Call of Duty-t és Miles Morales önálló kalandját is. 

Hirdetés

Eddig csak találgathattuk, hogy kedvenc bérgyilkosunk mennyire végzett sikeres munkát a pénztáraknál, most viszont az IO Interactive elárulta, hogy nagyon is. A stúdió a GamesIndustry.biz-nek eljuttatott közleményében dicsekedett el vele, hogy rendkívül büszkék a Hitman 3-ra, ugyanis kevesebb mint egy hét alatt megtérültek a fejlesztés költségei, a játék már nyereséget termel.

A csapat elmondása szerint ezek a kiváló eredmények lehetővé teszik számukra, hogy magabiztosan haladjanak előre a jövőbeli projektjeikre vonatkozó ambiciózus terveikkel - ebbe minden bizonnyal beletartozik a nemrég bejelentett James Bond játékuk is, amely a Hitmanhez hasonlóan akár trilógiává is bővülhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)