Hirdetés

A Hogwarts Legacy lehet 2023 legsikeresebb játékmegjelenése

|

A Harry Potter világába helyezett varázstúrának sikerülhet az, ami 15 éve senki másnak: letaszíthatja a CoD-ot és a Rockstar Games címeit a trónról.

Hirdetés

A Warner Bros. Games büszkén jelentette, hogy a Hogwarts Legacyból 22 millió példány fogyott 2023-ban, ebből pedig 2 millió csak decemberben. A Variety által leközölt jelentés szerint az akció-RPG hatalmas sikert aratott világszerte, de az Egyesült Államokban az eladási toplisták tetején ült egész novemberben. A decemberi adatok még nem futottak be, de jó esély van rá, hogy a Hogwarts Legacy lesz 2023 legkelendőbb videojátéka.

Az Egyesült Államok eladási listáit 15 éven keresztül a Call of Duty epizódok és a Rockstar Games játékai uralták. A Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke, David Haddad nagyon büszke lehet erre az eredményre, nem is tiktolta örömét.

Hirdetés

Haddad szerint:

"Ez az a szint, amit általában a folytatásos sorozatok szoktak leuralni, szóval nagyon örülünk, hogy betörhettünk a toplista élére."

Akár sikerül az összesítésben legyűrni a Call of Duty számait, akár nem, a pletykák szerint az Avalanche már dolgozik a Hogwarts Legacy folytatásán.

Egyelőre senki nem erősített meg semmit, de Haddad annyit elmondott, hogy "készülünk dolgokkal". Annyit már biztosan tudunk, hogy jön a Quidditch Champions egy egy hét évadosra tervezett Harry Potter sorozat. A rajongók nem fognak unatkozni a következő években.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)