Hirdetés

A korábbi Mass Effect játékok számos fejlesztője dolgozik a folytatáson

|

Most, hogy végre egy normális, a trilógiához hű Mass Effect játékot szeretne összerakni a BioWare, régi csapattagok is szívesen dolgoznak a projekten.

Hirdetés

Valószínűleg még mindig előbb kapjuk meg a lassan két éve fejlesztés alatt álló Anthem 2.0-t, mint a Dragon Age vagy a Mass Effect sorozatok következő részeit, de utóbbiak miatt nyilván egy fokkal izgatottabbak vagyunk. Mindkét újdonság kapott egy-egy teasert a The Game Awards során, és a Mass Effect videója alapján van okunk reménykedni abban, hogy nem ismétlődik meg az Andromeda-botrány.

Persze most még korai ezt biztosra venni, de az is biztató, hogy Mike Gamble, a következő Mass Effect projektvezetője bejelentette, a játékon Dusty Everman, Parish Ley, Brenon Holmes és Derek Watts is dolgoznak.

Hirdetés

Everman eredetileg 2003 és 2015 között volt a BioWare alkalmazásában, majd rövid szünet (VR-központú indie stúdiót alapított, sikertelenül) után idén októberben tért vissza; most ő a vezető sztoritervező.

Ley kreatív vezető 2020 januárjától, de már 14 éve dolgozik a cégnél. Holmes az Anthemet gyúrta, most a Mass Effect: Legendary Editionnél segít be, Watts pedig az eredeti Mass Effectnél és most is művészeti vezetőként tevékenykedik.

Ez némileg enyhíthet azon, hogy nemrég Mark Darrah és Casey Hudson is bejelentette távozását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)