Hirdetés

A kukában végezte a Blizzard két éve bejelentett vadonatúj játéka, távozik a cég elnöke

|

A most búcsúzó 1900 alkalmazott között a Blizzardot irányító Mike Ybarra is szerepel.

Hirdetés

Egyértelmű, hogy új korszak kezdődik most az Activision Blizzard történetében. A Microsofttal hosszas huzavona után egybeolvadt cégtől tavaly év végén legendás, egyben hírhedt vezetője, Bobby Kotick távozott, ma pedig kiderült, hogy miután alaposan átgondolta az új vezetőség, mire van szüksége a továbbiakban, megvált 1900 alkalmazottjától.

A rossz hírek folyamának még nincs vége: pillanatokkal ezt követően Mike Ybarra, a Blizzard elnöke ugyancsak bejelentette, hogy a mai volt az utolsó napja a cégnél. Az ő esete annyiban érdekes, hogy mielőtt 2019-ben átigazolt, 19,5 éven át volt a Microsoft alkalmazottja számos különböző szerepben, de láthatóan nem hiányoztak neki volt kollégái. Utódját a jövő héten nevezik ki.

Hirdetés

A Microsoft videojátékos tartalmakért és stúdiókért felelős elnöke, Matt Booty a The Verge által közzétett, alapvetően kollégáknak szánt levelében elmondta, a mai nappal véget ért a napra pontosan 2 évvel ezelőtt bejelentett, vadonatúj világban játszódó túlélőjáték fejlesztése, az ezzel foglalkozó munkatársakat más projektekhez irányítják át.

Most várhatóan egy darabig csend lesz, aztán jönnek majd a bejelentések, először a Game Pass kínálatába kerülő, már megjelent játékokról, aztán az újdonságokról. Nehéz időszak ez, de érthető, hogy szükség volt változásokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)