Hirdetés

A Madame Web megdöntötte A fantasztikus négyes rekordját, de emiatt semmi oka a Sonynak az örömre - épp ellenkezőleg

|

Vannak rekordok, amiket egyetlen stúdió sem szeretne megdönteni.

Hirdetés

Egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy a körülmények összeesküdtek volna a Madame Web ellen, hiszen egy kifejezetten frekventált időszakban, a Valentin nap és az elnökök napja közötti időszakban kezdhette el a film mozis pályafutását, de így is beigazolódott az, amit az elemzők már jó előre megjósoltak: ez lett a Sony messze legrosszabban nyitó képregényfilmje, de úgy általában is sikerült vele beállítani egy új negatív rekordot. 

A Dakota Johnson főszereplésével készült Madame Web ugyanis az Egyesült Államokban, tehát a bevételi szempontból legfontosabb piacon eddig összesen csak 25,8 millió dollárt tudott összeszedni (világszinten egyébként 51,5 milliónál jár, ami szintén nem túl acélos), ezzel pedig alulmúlta még a 2015-ben bemutatott A fantasztikus négyest is - Josh Trank filmje akkor 26,2 millió dollárral nyitott, és a Madame Webhez hasonlóan borzalmasan rossz kritikákat kapott.

Hirdetés

Még ennél is beszédesebb azonban az, hogy a 2015-ös A fantasztikus négyes óta a Madame Web az első olyan, Marvel Comics képregényen alapuló mozifilm, ami nem tudott az aktuális bevételi toplista első helyén nyitni, mivel csúnyán elverte őt a Bob Marley: One Love. 

Már Valentin napon látszott a Bob Marley: One Love előnye, hiszen ezen az egyetlen egy napon is 14 millió dollárt szedett össze, míg a Madame Web csak 6,05 milliót, de összesítésben is zongorázni lehetne a különbséget a két film számai között: a Bob Marley életéről szóló mozi az USA-ban 51 millió dollárnál, míg világszinten 80 milliónál tart.

Mi sem kíméltük egyébként kritikánkban a Madame Webet, ezt el is olvashatod, vagy alább akár meg is nézheted.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)