Hirdetés

A Netflix már elkezdett sikeres fejlesztőstúdiókat felvásárolni

|

Az Oxenfree miatt ismert Night School Studio innentől a Netflixnek gyártja majd a játékokat.

Hirdetés

Egyre több projekt bukkan fel a játékiparban a Netflix logójával, és ez a trend valószínűleg csak erősödni fog a következő néhány évben. A streaming óriás tényleg megakarja hódítani a játékvilágot, és ennek következő lépéseként bekebeleztek egy kiváló kis csapatot.

A Night School Studio egy kalandjátékokra szakosodott csapat, ami a 2014-es megalakulása óta több kiváló címet is lerakott az asztalra, közepes kritikai és üzleti sikerrel. Az Oxenfree volt az a cím, ami mindenhol nagyot robbant, és aminek folytatása elvileg jövőre érkezik.

Hirdetés

A Night School a napokban egy blogposztban értesítette a világot arról, hogy a Netflix felvásárolta a csapatot.

"A Netflix példátlan lehetőségeket kínál a filmek, sorozatok, és játékok alkotóinak, és segít eljuttatni alkotásaikat több millió emberhez. A narratív játékélménnyel kapcsolatos kísérleteink és a Netflix hozzáállása a történetmesélés változatos formáihoz egy természetes párosítás volt. Úgy tűnt, hogy mindkét csapat ösztönösen ráérzett erre."

Egyelőre nem tudjuk, hogy a Night Schoolnak mi lesz az első netflixes munkája, de nagyon ígérgetik, hogy az Oxenfree 2-t még befejezik, azzal kapcsolatban semmi nem változik. Mi reméljük, hogy ez így is lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)