Hirdetés

Elkaszálták a szebb napokat is megélt stúdió Marvel játékát, komoly leépítések jönnek

|

Sötét időket él át a Niantic, pedig hozzájuk köthető a Pokémon GO! is.

Hirdetés

Ez a hét a Niantic történelmének eddigi legsötétebb időszaka volt. A Pokémon GO! stúdiójának elnöke, John Hanke kiküldött egy emailt, amiben egyszerre rakott utcára többszáz dolgozót, kaszált el két játékot, és bezáratott egy teljes irodát. Az első, legfontosabb és legszomorúbb tétele a listának 230 dolgozó kirúgása volt.

Hanke lekapcsolta a teljes Los Angeles-i irodát, munka nélkül hagyva annak teljes stábját. A következő intézkedése a játékportfólió leszűkítése volt. A már bejelentett, de még be nem mutatott Marvel: World of Heroest a kukába küldte, és bejelentette, hogy hamarosan leállítják az NBA All-World támogatását is.

Hirdetés

Hanke szerint a mobilpiac felnőtt, és mostanra már csak azok a játékok tudnak megélni rajta, melyek igazi minőséget és újdonságot képviselnek.

Úgy néz ki, hogy a CEO szerint a fenti páros nem tartozik ezek közé, viszont a Pikmin Bloom, a Peridot és fejlesztés alatt álló Monster Hunter Now igen. A Pokémon GO! persze továbbra is biztonságban van, hiszen a mai napig az a Niantic fő bevételi forrása.

A Hanke szeretné a Niantic forrásait kevesebb számú, de magasabb minőségű projektek felé fordítani, ami érthető. Ettől függetlenül ha egy Monster Hunter AR játék és egy Marvel AR játék közül kellett volna választanunk, mi nem biztos, hogy az előbbire fogadtunk volna. Még úgy sem, hogy persze nagy rajongói vagyunk a Capcom szörnyes sorozatának.

Ti mit gondoltok? Jó lett volna egy Marvel AR játék?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)