Hirdetés

A Postal fejlesztői szerint nyugodtan letorrentezheted a játékaikat, ha megígéred, hogy később megveszed

|

Nem akarnak ezzel senkit kalózkodásra bátorítani, de megértik.

Hirdetés

A videojátékozás nem egy olcsó hobbi, de legalább a leárazások segítenek, hogy ne kelljen a legújabb megjelenések és a drágább tej között választanunk. A Running With Scissors már több évtizede gondozza a mindig is vegyes megítélésű Postal sorozatot, és nekik valószínűleg kifejezetten jót tett, hogy a játékosok egymás között passzolgatták a Postal 2 másolt példányait, hírét vitték a polgárpukkasztó, ám nem kifejezetten minőségi FPS-nek.

A hétvégén (és még néhány órán át) le vannak árazva a széria részei a Steamen, a promócióhoz pedig a fejlesztők egy a közösséghez intézett üzenetet is fűztek.

Hirdetés

"Úgy hallottuk, néhány országban a játékaink túl drágák, de a Steam által ajánlott árazást használjuk már jó ideje. Bízunk a @valvesoftware-ben annyira, hogy ezen ne változtassunk. Ha a játékaink még mindig túl drágák neked, kalózkodd le őket, amíg nincs elég pénzed arra, hogy támogass minket."

- írták, üzenve azoknak, akik pénzügyi okokból nem vesznek Postal játékokat, nem azért, mert mostanában rettenetesen rosszak. Hozzátették, ezzel nem a kalózkodást bátorítják, más fejlesztők játékainak torrentezését nem javasolják.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A poszthoz csatolt képen látható, az euróban megadott árhoz képest hol, mennyivel olcsóbb és drágább egy egyébként 19,49€-s játék: gyakorlatilag csak Lengyelországban és Svájcban kell többet fizetni érte, mint máshol, de Argentinában 4,13 euró nem ugyanaz a pénz, mint például Magyarországon vagy az Egyesült Államokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)