Hirdetés

A Resident Evil Village rekordot döntött, hatalmas játékosszámmal indult

|

Nagyon úgy néz ki, hogy a PC-s gamer közösség imádja a méretes vámpírcsaládot és Ethan legújabb kalandját.

Hirdetés

A fél világ Resident Evil Village lázban ég, így nem csoda, hogy a játék nagyon szépen teljesített Steamen. A Capcom új bajnoka a sorozat egyszerre legtöbbek által játszott címe lett a maga 101 430-as csúcsával. Ez magasan a korábbi részek felett áll, és ugyan ez az adat nem egyenlő az eladási számokkal, azt már bátran kimondhatjuk, hogy nagyon sikeres rajtot produkált a játék.

A Resident Evil 3 remake-je közelben sem volt a Village eredményének a 32 635-ös játékosszám csúcsával. A hatalmas különbség még nagyobbnak érződik ha megnézzük, hogy a Resident Evil 7 csúcsa 18 211 volt, a Resident Evil 6-é pedig 11 836.

Hirdetés

A legközelebbi eredményt a Resident Evil 2 remake érte el a maga 74 024 játékosával, ami a nosztalgiafaktorral megdobva széles közönséget mozgatott meg, de láthatóan a Village receptje bevált. Erről HP tesztje is meggyőzhet titeket, nézzétek: 

A Resident Evil Village megjelent világszerte PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is. Ti nyomjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)