Hirdetés

A Riot Games egy hétre teljesen bezár

|

Elég furcsa megoldás, de a Riot Games meglépte: egy hétre szinte teljesen lehúzzák a rolót, és pihenni küldik a dolgozókat.

Hirdetés

Kicsit csúszni fognak a League of Legends és Valorant frissítések, mivel a Riot Games dolgozói szabadságra mennek az augusztus 10-én induló hétre. A stúdió vezetői szeretnék elkerülni, hogy túlhajtsák a csapatot, ezért mindenkit pihenőre küldenek. Lesznek tagok, akiknél szünet kicsit széthúzódik majd, mivel valakinek nyilván benn kell lennie a szolgáltatások üzemeltetéséhez, de előbb-utóbb mindenki kapni fog megfelelő mennyiségű időt a pihenésre.

Hirdetés

A szünettel együtt minden fejlesztési időt kitoltak, hogy ne kelljen aztán őrültre dolgoznia magát senkinek, amikor visszatér a szabadságról. Ez a League of Legends esetében azt jelenti, hogy a következő frissítés nem 2, hanem 3 hét múlva fog befutni. Tekintettel arra, hogy a Yone-t tartalmazó csomag tegnap került fel az éles szerverekre, ez talán nem lesz akkora tragédia.

"Játékfejlesztőkként abszolút tisztában vagyunk a hajtás és a határidők jelentette stressz hatásaival. Tartozunk annyival magunknak, és nektek, hogy a csapataink egészségét tartsuk előtérben, és így sok új élményt szállíthassunk le nektek a jövőben."

A Riot Games néhány hónapja jelentette meg új játékát, és elindította a League of Legends eddigi legnagyobb eseményét. A srácok most aztán igazán megérdemelnek egy kis lazulást, és külön fontos kiemelni, mennyire szükség van az ilyen mentalitásra a szakmában, hiszen korunk iparági pestise a crunch, erről hosszabban is írtunk már nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)