Hirdetés

A Rockstar felvásárolt egy csapatot, amitől sokkal jobb lehet a Grand Theft Auto VI

|

Váratlan helyről szerzett erősítést a világ egyik legsikeresebb játékának folytatásán dolgozó cég.

Hirdetés

Ha megkérdezzük a Grand Theft Auto V véletlenszerűen kiválasztott rajongóját, hogy mi vonzotta őt a játékhoz, akkor jó eséllyel a remekbe szabott sztorimódot fogja megnevezni, de ha arról faggatnánk, hogy a játék mely részébe ölte a legtöbb időt, akkor alighanem a különálló életet élő GTA Online lesz a válasz. Az utóbbi nélkül valószínűleg már rég megszakította volna menetelését a Rockstar alkotása, miképpen a Red Dead Redemption 2 fogyásának is jót tett, hogy vele párhuzamosan napvilágot látott a sajnos jóval kevesebb támogatásban részesített Red Dead Online.

Méretes közösségek szerveződtek mindkét játék köré, a tagok jelentős hányada azonban jobban szeret más, a fejlesztők által lefektetettnél kötöttebb szabályrendszer szerint játszani, ténylegesen átadva magát az általa alakított karakternek. Az ő igényeiket szolgálják ki a Role Playing (szerepjáték) szerverek, amelyek jellemzően olyan, népszerű modokra épülnek, mint a FiveM és a RedM.

Hirdetés

Az utóbbiakért felelős csapatot, a Cfx.re-t vásárolta most fel a Rockstar, így a tehetséges fejlesztők már hivatalos minőségben fognak dolgozni a cég jövőbeli játékain, beleértve természetesen a készülő Grand Theft Auto VI-ot. Hogy az új keletű együttműködésnek pontosan milyen hatása lesz az új játékokra, azt egyelőre nem tudni, de azzal aligha lövünk mellé, ha azt feltételezzük, hogy mod helyett hivatalos módként választhatjuk majd a szerepjátékos szervereket. A Cfx.re srácai mindenesetre megnyugtatták a rajongóikat, hogy a továbbiakban is folytatják a szerverek istápolását, immáron a Rockstar támogatását élvezve, ellenben leszögezték, hogy a készülő játékokra, köztük a GTA VI-ra vonatkozó kérdésekre nem fognak válaszolni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)