Hirdetés

A rossz kritikák ellenére is sokan veszik a The Walking Dead: Destiniest

|

A fél világ épp röhögve döngöli a földbe a GameMill legújabb borzalmát, de az mégis az Xbox eladási toplistájára került.

Hirdetés

2023 a játékiparban a végletek éve. Egyik oldalon olyan csodák vannak, mint a Baldur's Gate 3 és az Alan Wake 2, a másikon pedig olyan katasztrófák, mint a Gollum vagy a The Walking Dead: Destinies.

Utóbbi november 17-én érkezett, és az azóta eltelt több mint egy hétben a játékrajongók nem győzték lendületesen köpködni azt minden elérhető fórumon. A csavar a sztoriban, hogy az éles kritikáktól függetlenül rengetegen vették meg a játékot.

Hirdetés

Az Xbox Store-ban például ott figyel a legkelendőbb címek listáján. Ugyan az amerikai Top 20-as felsorolásnak csak a végére fért be, ez még így is nagy eredmény - igaz, vannak előtte olyan játékok, amikből valószínűleg nem fogyott nagyon sok, számok nélkül nehéz megítélni, mennyire sikeres valójában a Destinies. Ha kivesszük a duplikációkat, mint a Call of Duty: Modern Warfare 3 több verzióját, vagy a Hogwarts Legacy két különböző kiadását, akkor még magasabb pozíciót foglalhat el.

Az amerikai Xbox Store Top 20-as listája a következő:

  1. Call of Duty: Modern Warfare 3 Cross-Gen Bundle
  2. Madden NFL 24
  3. NBA 2K24 (Xbox Series X)
  4. Call of Duty: Modern Warfare 3 - Vault Edition Upgrade
  5. EA Sports FC 24
  6. Call of Duty: Black Ops 2
  7. Call of Duty: Modern Warfare 3 - Vault Edition
  8. NBA 2K24 (Xbox One)
  9. Red Dead Redemption 2
  10. Mortal Kombat 1
  11. Grand Theft Auto 4
  12. Teardown
  13. Hogwarts Legacy (Xbox Series X)
  14. Assassin's Creed Mirage
  15. Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles Edition
  16. UFC 5
  17. Call of Duty: Black Ops
  18. Hogwarts Legacy (Xbox One)
  19. Borderlands Collection: Pandora's Box
  20. The Walking Dead: Destinies

Kíváncsiak vagyunk, végül meddig jutnak az eladások, és azt is szívesen megnéznénk, a vásárlók mennyi időt töltenek el Rick és csapata kalandjainak újraélésével, átalakításával.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)