Hirdetés

A Shadow of Mordor játékokért felelős csapat vezetőjével alapít új fejlesztőstúdiót az EA

|

A Monolith Productions korábbi alelnöke vezeti majd azt az új EA stúdiót, ami nyíltvilágú akció-kalandjátékokon fog dolgozni.

Hirdetés

Kevin Stephens hosszú ideig dolgozott a Monolith Productions alelnökeként és a stúdió vezetőjeként, most azonban új munkát kap: Seattle-ben egy teljesen új fejlesztőcsapatot hív életre az Electronic Arts, ennek a gárdának az élére jelölték ki Stephenst.

Egyelőre még az új fejlesztőstúdió nevét sem kötötték az orrunkra, de azt már tudni lehet, hogy kifejezetten nyíltvilágú akció-kalandjátékokon fognak dolgozni. Stephens számára ezt több mint ismerős terep, neki köszönhettük korábban például a Middle-earth: Shadow of Mordor és a Middle-earth: Shadow of War játékokat is.

Hirdetés

A szakember egy régi ismerősével alkothat így újra együtt, hiszen Samantha Ryan jelenlegi EA alelnök és group general manager a '90-es évek végén a Monolith Productions elnöke volt, ekkor pedig már Stephens is a cégnél kamatoztatta tehetségét. Ha egyébként rákerestek Samantha Ryan nevére, akkor a Google először egy teljesen más szakmában dolgozó hölgyet fog feldobni, de értelemszerűen nem róla van szó.

Újságíró kérdésekre még azt sem árulták el az illetékesek, hogy a most még névnélküli új csapat egy már meglévő IP-t kap a kezei közé, vagy valami teljesen új címen fognak dolgozni. Kíváncsian várjuk, milyen játékokat szállítanak majd nekünk idővel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)