Hirdetés

A Take-Two kiadója felügyeli az Ori and The Blind Forest fejlesztőinek új játékát

|

A Private Division nem csak a Moon Studios-szal, de a Roll7-nel és a League of Geeks-szel is szerződést kötött.

Hirdetés

A Rockstar Games és a 2K Games mellett nemrégiben elindult a Take-Two külsős partnereket segítő kiadója, a Private Division, amely az elmúlt években segített a Kerbal Space Program, az Ancestors: The Humankind Odyssey, a The Outer Worlds és a Disintegration kiadásában. Az Obsidian Fallouthoz hasonló kalandjátékán kívül egyik sem lett átütő siker, de ez bizonyára inkább a fejlesztőkön múlt.

Hirdetés

A PD ma bejelentette, hogy három független csapattal kötött szerződést. Az egyik ezek közül a Moon Studios, amely eddig az Ori játékokon dolgozott a Microsoftnak, de most egy új akció-szerepjátékot alakítgat. A megállapodás valószínűleg nem kizárólagos, és nem érinti a Microsoft és a Moon Studios kapcsolatát.

Az OlliOlliról és a Not a Heróról ismert Roll7, valamint az Armellót készítő League of Geeks ugyancsak összebarátkozott a Private Divisionnel egy-egy vadonatúj projekt kedvéért, de ezekről semmi egyebet nem tudni.

Akármelyik játék jön előbb, leghamarabb a 2022-es pénzügyi évben számíthatunk rá, ugyanis a fejlesztés mindegyik esetében korai stádiumban jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)