Hirdetés

A Take-Two támogatja, hogy az Activision-Blizzard a Microsofté legyen

|

Vajon annak is örülnének, ha őket akarnák felvásárolni?

Hirdetés

Valószínűleg mérlegelés nélkül gáncsolnák el a szervezetek a Take-Two és valamelyik platformtulajdonos egyesülését: akár a Sony, akár a Microsoft birtokolná a Grand Theft Auto franchise-t, óriási előnyre tenne szert, amennyiben úgy döntene, nem szállítja a játékokat a konkurencia platformjára. 

A Take-Two szerencsére egyedül is jól elvan, Strauss Zelnick ügyvezető elégedett az eredményekkel, és izgatottan várja, hogy a Grand Theft Auto VI a következő pénzügyi év során dollármilliárdokkal gazdagítsa őt és cégét.

Hirdetés

Az amerikai IGN megkérdezte őt, mit gondol a Microsoft és az Activision-Blizzard összeolvadásáról, mire válaszul elmondta, egy ideje már támogatja az ügyet, úgy látja, "ami a Microsoftnak jó, az jó az iparnak is". Hozzátette, a felhő alapú játék egy terjesztési módszer, nem egy külön iparág, és segíthet ugyan kiterjeszteni a piacot, de nem kell önállóan kezelni. Abban sem hisz igazán, hogy a cloud gaming segítségével óriási új tömegeket lehet elérni.

Az iparági szereplők egyébként összességében vagy semlegesen viszonyulnak az akvizícióhoz, vagy támogatják, egyedül a Sony küzd ellene minden erejével. Még nem reménytelen a helyzet, de idő lesz, mire Game Pass előfizetőként CoD-ozhatunk és WoW-ozhatunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)