Hirdetés

A Top Gun: Maverick már a Titanicot is lenyomta

|

Nincs megállás, tovább hasít Tom Cruise új sikerfilmje, a Top Gun: Maverick.

Hirdetés

Egészen elképesztő az, amit a Top Gun: Maverick a mozipénztáraknál produkál, az eredetileg idén májusban bemutatott film ugyanis még mindig halmozza a bevételi rekordokat. Most épp az 1997-es, James Cameron-féle Titanicot utasította maga mögé, legalábbis ami az amerikai bevételi mutatókat illeti. 

Az Egyesült Államokban ugyanis a Top Gun: Maverick immár több mint 662 millió dollárt szedett össze, a Titanic pedig "csak" 659 millióval büszkélkedhet. A gyakorlatban mindez azt jelenti, hogy az örökranglistán a Titanic visszacsúszott a nyolcadik helyre, a hetedik legnagyobb bevétellel pedig immár az új Top Gun rendelkezik.

Hirdetés

A lista hatodik helyén egyébként 678 millióval a Bosszúállók: Végtelen háború áll, legközelebb ezt a filmet kéne lenyomnia Tom Cruise mozijának. Mindenképpen meg kell jegyezni, hogy világszinten is elég szépen teljesít a Top Gun: Maverick, globálisan már több mint 1,352 milliárd dollárt szedett össze. 

Ezzel összesítésben a 13. helyen áll, és itt is egy Bosszúállók mozi, ezúttal az Ultron kora ékelődött be elé 1,402 milliárd dollárral. Az 1,347 milliárd dolláros Fekete Párducot viszont már sikeresen megelőzte Pete "Maverick" Mitchell új kalandja. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)