Hirdetés

A Ubisoft nem emeli meg a next-gen játékok árát

|

Egyelőre az a terv, hogy minden Ubisoft játék annyiba fog kerülni PS5-ön és Xbox Series X-en, amennyit PS4-en és Xbox One-on kérnek érte.

Hirdetés

Régiónként eltérhet, ezért egyelőre nem lehet egyértelműen megmondani, hol emelkedik és hol marad ugyanazon a szinten a játékok ára az új generációban, viszont az már most látszik, hogy lesznek kiadók, akik a jelenleginél drágábban kínálják termékeiket. A Take-Two például az Egyesült Államokban az NBA 2K21-et PS4-re és Xbox One-ra 60 dollárért, PS5-re és Xbox Series X-re 70 dollárért adja majd.

Hirdetés

A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentésében kijelentette, egyelőre nem tervez árat emelni, minden 60 dollárba fog kerülni platformtól függetlenül. Jó kérdés, hogy ez csak addig tart majd, amíg PS4-re és Xbox One-ra is fejlesztenek, vagy akkor is marad az elv, ha a régi platformokat sikerül hátrahagyni.

Azt is megtudtuk, hogy annak ellenére, hogy semmi érdekes újdonságot nem adott ki a cég az elmúlt, június 30-ával lezárult negyedévben (csak a Monopolyt Stadiára), nettó 410 millió eurót keresett, ami 30%-os növekedés a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. A bevétel 97,1%-a megjelent játékokból származott, 86,7% pedig digitális vásárlásokból, ami kevesebb, mint a tavalyi 93,1%. A Rainbow Six Siege és a Just Dance népszerűsége nőtt, az Assassin's Creed franchise iránti érdeklődésen pedig 60%-ot javított a Valhalla bejelentése.

Azt is elárulta a cég, hogy a Ubisoft Forwardot többen nézték, mint bármely korábbi E3-as előadást, és szeptemberben kerül sor a következő felvonásra. A következő nagy játék a Watch Dogs Legion lesz, mely október 29-én válik elérhetővé, tehát a második pénzügyi negyedévtől (ami szeptember végéig tart) sem várnak kiugróan magas számokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)