Hirdetés

A Ubisoft új játékán dolgozik a Horizon: Zero Dawn producere

|

A Guerrilla Gamestől igazolt vezetőt egy be nem jelentett projekthez a francia kiadó.

Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn címét egy ideig még biztosan nem fogjuk elfelejteni, és afelől sincsenek kétségeink, hogy a csapat már a folytatáson dolgozik, a jelek szerint azonban ezt már az egyik kulcsfigura nélkül kell befejezniük.

Hirdetés

A játék producere, Samrat Sharma ugyanis visszatér a Ubisoft kötelékébe. Azért vissza, mert mielőtt csatlakozott volna a Guerrilla Gameshez, a francia kiadónál olyan játékok fejlesztését egyengette, mint a Tom Clancy's Ghost Recon: Phantoms, vagy a Future Soldier. Az biztos, hogy ezúttal senior produceri állást ajánlottak neki, magát a játékot azonban még nem leplezték le.

Nagyon örülök, hogy csatlakozhattam a Ubisoft Toronto csapatához, akik nagyon érdekes játékokon dolgoznak, és megkaptam a lehtőséget, hogy csapatokat koordináljak és franchise-okat tervezzek. Hiányozni fog a Guerrilla Games és az a rengeteg tehetséges ember, akikkel együtt dolgoztam, és sok sikert kívánok nekik a jövőben!

A Ubisoft Toronto a For Honort, a Watch Dogs 2-t, a Far Cry Primalt és a Far Cry 5-öt fejlesztette, úgyhogy kíváncsian várjuk, mi lesz a következő nagy dobásuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)