Hirdetés

A vizsgálódások közepette távozott a Blizzard jogi igazgatója

|

A tőzsdefelügyelet nyomozásával egy időben a vezető úgy érezte, hogy ideje továbbállni.

Hirdetés

Nem akarnak csillapodni a kedélyek az Activision Blizzard körül. A nyár folyamán két évnyi vizsgálódás után súlyos vádak érték a vállalatot, többek között a női munkatársak zaklatása, a mérgező munkahelyi légkör és a nagyfokú diszkrimináció miatt. Azért az ügyért az igazságos foglalkoztatásért felelős hatóság volt felelős, ezúttal viszont egy szövetségi hatáskörrel rendelkező szerv, az  Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének nyomozásától hangos a sajtó.

A U.S. Securities and Exchange Commission, avagy SEC azt szeretné kivizsgálni, hogy a befektetőket korrektül tájékoztatták-e a zaklatási vádakról és a kezelésükről, a beidézett munkatársak között van az elnök, Bobby Kotick is.

Hirdetés

Ezen vizsgálódások közepette távozott a Blizzardtól a vállalat jogi igazgatója, Claire Hart - derült ki a LinkedIn profiljáról a minap. Hart több mint három évig dolgozott ott, ezt megelőzően pedig több mint egy évtizedet töltött el a Google-nél. Bár technikailag a Blizzard alkalmazásában állt, azonban a LinkedIn szerint az Activision Blizzardot, valamint az Activision ázsiai leányvállalatait is segítette. 

Hart elmondása szerint az elmúlt három év váratlan fordulatokkal teli volt, most pedig rövid szünetet tart, mielőtt belevágna a következő kalandjába. Arról viszont nem tett említést, hogy miért pont most távozott, ahogyan az sem derült ki, hogy ki lesz az utódja. LinkedInen mindenesetre számos támogató üzenetet kap, és sokan írják azt, hogy remek volt vele együtt dolgozni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)