Hirdetés

A Warner Bros. Games végre nyilatkozott a Mortal Kombat és LEGO játékok fejlesztőinek sorsáról

|

Hosszú ideig aggódnunk kellett a NetherRealm Studios és a TT Games sorsa miatt.

Hirdetés

A hétvége során felmerültek különböző pletykák, melyek Warner Bros. és a Discovery bizonyos szempontból fura fúziójával voltak kapcsolatosak. Azt már hosszú ideje tudjuk, hogy a korábbi tulajdonos AT&T megszabadult a Warnertől, ami most a Discoveryvel egyesül. Az erről szóló sajtóközleményekben szépen fel is soroltak minden részleget, ami átkerül az új cégbe, vagyis a Warner Bros. Discoverybe, a videojátékos szárnyról viszont gyanúsan kevés szó esett.

Az sem nyugtatta meg a játékosokat, hogy a TT Gameshez kapcsolódó egyik kisebb stúdiót eladták, később viszont hosszas várakozás után befutott a megerősítés, mely szerint a Discovery átveszi a Warner Bros. Games legnagyobb stúdióit. Az üzleti életben azonban semmi sincs kőbe vésve. És itt kell visszakanyarodnunk az említett pletykákhoz.

Hirdetés

A napokban ugyanis arról lehetett hallani, hogy a Warner Bros. Discovery már nem tart igényt a Mortal Kombat játékokért felelős NetherRealm Studiosra és a LEGO videojátékokon dolgozó TT Gamesre sem. Erről a Windows Central munkatársa, Jez Corden mesélt az Xbox Two podcastban. Egészen pontosan úgy fogalmazott, még dokumentumokat is látott arról, hogy ez a két stúdió már nem szerepel a médiaóriás távlati tervei között.

Nem kellett azonban nagyon sokat várni a hivatalos cáfolatra. Remi Sklar kommunikációért felelős alelnök ugyanis elmondta, a NetherRealm Studios és a TT Games továbbra is a Warner Bros. Games része marad, és mindkét stúdió részese a most folyó fúziónak. Egyelőre tehát megnyugodhatunk. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)