Hirdetés

Végleg elhagyja a Blizzardot az egyik alapítója

|

A legendás cég egyik alapítója, Mike Morhaime most úgy döntött, hogy átadja a stafétát a következő generációnak. Vagy menekül a süllyedő hajóról?

Hirdetés

Mike Morhaime már tavaly átadta a CEO pozíciót a World of Warcraftot egyengető J. Allen Bracknek, viszont most kiderült, hogy teljesen és végleg elhagyja a céget, amelynek többek között ő maga is alapítója volt.

Hirdetés

Morhaime októberben jelentette be, hogy lemond a vezérigazgatói pozíciójáról, hogy aztán tanácsadóként maradjon az igazgatói tanácsban, most viszont egy hivatalos iratból kiderült, hogy már ez is csak pár hónapig marad így:

"Ahogy korábban közzétettük, Michael Morhaime 2018. október 3-án megegyezett az Activision Blizzarddal (a továbbiakban a Céggel), amelynek értelmében tanácsadói pozícióban maradna a Cégnél. Mr. Morhaime munkaviszonya 2019. április 7-én lejár."

Ez azt jelenti, hogy Mike Morhaime, aki már az 1991-es megalakulása óta vezetői pozíciót töltött be a cégnél, majdnem 30 év után végleg elhagyja a Blizzardot. Ez egyébként nem az egyetlen komoly változás a cég környékén, hiszen a közelmúltban az kiderült, hogy az Activision-Blizzard pénzügyi igazgatója is elhagyja a kiadót, távozott a Blizz pénzügyes főnöke is, valamint a Bungie is elszakad az anyacégtől.

Ezek fényében erősen kérdéses, hogy mennyire lesz 2019 az Activision-Blizzard éve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)