Hirdetés

American McGee könyörög, hogy elkészíthessen egy új Alice játékot

|

Nagyon szívesen folytatná Alice sorozatát, már a történettel is végzett.

Hirdetés

American McGee egy megosztó figura, sikeres és csúnya kudarcot valló játékok egyaránt fűződnek a nevéhez. Miután az id Software-nél számos Doom és Quake játékon dolgozott, átigazolt az Electronic Artshoz, ahol 2000-ben megalkotta a kiváló és pozitív fogadtatású American McGee's Alice-t, a klasszikus történet kifacsart, horrorelemekkel tarkított változatát, amely 2011-ben kapott folytatást az Alice: Madness Returns képében. Ez már nem futott akkorát, a kiadó nem is kért folytatást, pedig McGee-nek már akkor is voltak ötletei erre.

2017-ben szellőztette meg, hogy Alice: Asylum néven adná ki a harmadik részt, és 2018-ban el is küldte ajánlatát az EA-nek. Az előkészítésre Patreonon gyűjtött pénzt a rajongóktól.

Hirdetés

Mivel a projekt nem kapott zöld utat, 2021-ben közzétette a forgatókönyv vázlatát, most pedig egy videót, amivel nyomást akar gyakorolni az EA-re. Ebben láthatunk partnereket (például a nagy projektekbe besegítő Virtuost), látványterveket, de a teljes, 414 oldalas dokumentumot egyelőre csak a Patreon-támogatók nézhetik át. Az Alice-játékok jogai feltehetően még mindig az EA-nél vannak, ezért nem próbál mást megkörnyékezni a dizájner.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)