Hirdetés

2019 legjobban fogyó játéka Amerikában a legnagyobb pénznyelő

|

Szeptemberi összesítéssel befutott egy eladási toplista Amerikából, természetesen a sport tarol (mármint digitálisan persze), de még a GTA V is ott van az első tízben, elképesztő!

Hirdetés

Az utóbbi években az NBA 2K sorozat olyan változáson megy keresztül, ami üzletileg természetesen indokolható, de leginkább a visszataszító jelzővel illethetnénk loot box mechanikáit. Ezzel együtt még mindig a legjobb sportjáték szériáról van szó, nem csoda, hogy a tengeren túlon töretlen a népszerűsége. Olyannyira, hogy 2019 legjobban fogyó játékaként írhatjuk fel az értékesítési toplista tetejére, ahol az egyébként iszonyatosan népszerű Madden csak a negyedik helyet tudta elérni - már ami az év eddigi időszakát illeti az NPD piackutató számai szerint.

Hirdetés

Íme tehát 2019 legjobban fogyó játékai az Egyesült Államokban: 

1. NBA 2K20
2. Mortal Kombat 11
3. Borderlands 3
4. Madden NFL 20
5. Kingdom Hearts III
6. Tom Clancy's The Division 2
7. Anthem
8. Super Smash Bros. Ultimate (ebben a digitális értékesítés nincs benne)
9. Resident Evil 2 2019
10. Grand Theft Auto V (már 6 éve folyamatosan ott van az élmezőnyben)

Az NPD egyébként arról számolt be, hogy a piac szűkült, az előző évhez képest 8 százalékot esett a játékvásárlásra költött pénz (de még így is 1,27 milliárdos piacról beszélünk, és nem mindenhol tudják beleszámolni a Steames vagy más digitális eladásokat). Az elmúlt 12 hónap legjobban fogyó játékainak listája így fest:

1. Red Dead Redemption II
2. Call of Duty: Black Ops IIII
3. Super Smash Bros. Ultimate (ebben a digitális értékesítés nincs benne)
4. NBA 2K20
5. Mortal Kombat 11
6. Borderlands 3
7. Madden NFL 20
8. NBA 2K19
9. Battlefield V
10. Kingdom Hearts III

A ti top 10-es listátok ehhez képest hogy néz ki? Mire költöttetek idén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)