Hirdetés

Anthem - a Sony hajlandó visszafizetni az árát

|

Sokaknál a játék olyan szinten befagy, hogy a teljes rendszert lebénítja vagy egyből ki is kapcsolja a konzolt.

Hirdetés

Sajnos az elfogadhatónál gyakoribb az Anthem szétfagyása konzolon. Sajnos sok felhasználó találkozott a jelenséggel, amikor lazán kikapcsolja a gépet a játék, és bár a fejlesztők az 1.03-as frissítés jegyzetei szerint ezt korábban orvosolták, még mindig vannak, akiknél fellép a probléma.

Hirdetés

Ez a hiba mind Xbox One-on, mind PlayStation 4-en előfordul, de egyelőre csak a Sony platformján játszók jelezték, hogy visszatérítést kaptak emiatt. A támogatói részleg készséggel állt rendelkezésükre, és azonnal visszaadták a pénzüket.

"A Sony tud a problémáról és teljes visszatérítést kínált kérdés nélkül."

- írta egy csalódott gamer. Egy másik felhasználó elmondta a supportnak, hogy a játék használhatatlan, és attól tart, hogy tartósan károsítani fogja a konzolját. Ebben az esetben is visszatérítették a játék árát, de voltak mások, akik nem jártak ekkora sikerrel.

"Én megpróbáltam a támogatói chaten keresztül visszatérítést kérni, de megtagadták. Úgy tűnik, hogy mégsem működik mindenkinek."

Az egyik vásárlónak annyit üzent a támogatói osztály, hogy ne játsszon többet a játékkal. Ez a reakció ugyan nem fogja megmenteni senki pénztárcáját, de a PS4-ét lehet, mivel már felbukkant olyan játékos is, akinek konkrétan tönkrement a konzolja, elvileg az Anthem miatt.

Nem teljesen tiszta, hogy most mi a helyzet, de mindenesetre jó tudni, hogy a Sony valamennyire foglalkozik a problémával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)