Hirdetés

Apex Legends - 50 millió játékost érdekelt az első hónapban

|

Egy hónappal ezelőtt érkezett meglepetésszerűen a Respawn Entertainment battle royale játéka, és azóta csak növekszik.

Hirdetés

Egész komolyan belenyúlt a jóba a Respawn és az EA az Apex Legendsszel, és még nagyon a pályája elején jár a játék.

Hirdetés

Három nap kellett a tízmillió játékoshoz, egy hét a 25 millióhoz, és egy hónap az 50 millióhoz. A fejlesztők összefoglalták az első hónapot egy videóval, amiből azt is megtudhattuk, hogy a legendák 31 milliárdszor pingeltek, 1,23 milliárdszor aktiválták ultimate-jeiket, és 170 millió alkalommal kaptak új lehetőséget egy újjáélesztésnek köszönhetően. Poénkodnak egy kicsit a Mozambique-on, a légből érkező csomagok által okozott elhalálozásokon, és a nagypapán is, aki mindenkit lenyűgözött no scope-os triplázásával. Tisztelegnek továbbá a rajongók előtt, akik hamar elárasztották a netet fan artokkal .

Hamarosan érkezik az első battle pass, és kapunk új hőst is. Kíváncsian várjuk, meddig jut még el, milyen rekordokat dönt meg, és mikor jön valami más, ami hasonló módon letarolja a gamer közösséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)