Hirdetés

Átszerverzik a Dead Island 2 kiadóját, itt is leépítések jönnek

|

A korábban Koch Media néven ismert cég jövőre három jól ismert kiadó nevét is meg fogja szüntetni, bár a tevékenységüket folytatni fogják.

Hirdetés

Tavaly még csak egy egyszerű névváltoztatáson esett át a Saints Row, Metro és Dead Island játékokat kiadó Koch Media, viszont idén egy sokkal komolyabb átszervezés veszi kezdetét, ugyanis a már Plaion néven ismert vállalat hamarosan egybeolvaszt néhány nevet, amik korábban látszólag külön entitásként működtek.

A Gameindustry.biz értesülései szerint a Deep Silver (Dead Island, Saints Row), a Prime Matter (Payday 3, System Shock remake) és a Ravenscourt (Road 96) nevek hamarosan meg fognak szűnni, bár fontos hozzátenni, hogy a tevékenységük nem szűnik meg, csak egész egyszerűen ezentúl minden játék a Plaion neve alatt fog majd megjelenni.

Hirdetés

A kiadó egyik képviselője elmondta, hogy az átszervezés azért történik, hogy egyszerűsítsék a cég működését és míg valóban meg fognak szűnni bizonyos pozíciók, állítása szerint valójában csak néhány ember munkáját érinti az átszervezés.

Azt is hozzátette, hogy az átalakítás nem azonnal lép érvénybe, ami azt jelenti, hogy az elkövetkező pár évben még valószínűleg változatlanul fognak megjelenni azok a játékok, amelyeket eredetileg valamelyik kiadó alatt terveztek közzétenni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)