Hirdetés

Az EA szeretné minden platformra eljuttatni a játékait

|

A cél az, hogy mindenki onnan szerezhesse be és azon a gépen játszhassa az EA-féle játékokat, ahol neki kényelmes.

Hirdetés

Az Electronic Arts egy közel tízéves kihagyást követően visszatért a Steamre, és egyre több játékát teszi elérhetővé a Valve platformján, sőt, hamarosan az EA Accessre is elő lehet majd fizetni, mely a kiadó számos címének teljes változatához kínál hozzáférést alacsony havidíjért cserébe. Ez azonban csak a terjeszkedés első lépése.

Hirdetés

Az EA egyik fejese, Laura Miele a GameIndustry.biz-nek adott interjújában elmondta, olyannyira szeretnék játékaikat mindenki számára eljuttatni, hogy azokat a jelenleg támogatott platformok mellett Google Stadiára és Nintendo Switchre is elkészítik, valamint elérhetővé teszik a PC-s változatokat az Epic Games Store-ban is. A következő 12 hónapban 7 EA-játék jelenik majd meg a Nintendo konzoljára, köztük az Apex Legends-szel, mely ősszel érkezhet, és a cross-play-t is támogatja. A platformok közti átjárhatóság egyébként szintén fontos a kiadó számára.

Titeket elrettenetett valaha, hogy az EA játékai PC-n csak az Originen voltak megtalálhatók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)