Hirdetés

Azt kéri a CDPR, hogy a visszatérítés után is tartsuk meg egyelőre a lemezes Cyberpunk 2077-et

|

Nagy trükk lenne a Marketplace-en is eladni azt, amiért a CDPR már fizetett, de ne próbáljátok meg inkább.

Hirdetés

Nemrég mi is megírtuk, hogy nemcsak a Cyberpunk 2077 megjelenése és gatyába rázása, de bizony a visszatérítés sem megy valami gördülékenyen: azért, mert a CD Projekt Red idáig nem közölte, mi lesz azoknak a fizikai (vagy akár a viszonteladón keresztül vett digitális) példányoknak a sorsa, melyek a játékosoknál maradtak, de árát már visszafizette a cég. Valaki például így tarthatta meg a gyűjtői kiadást, vele együtt pedig közel 300 dollárt is.

Patrick Klepek, a VICE Games újságírója a Twitteren osztotta meg a CDPR által nemrég szétküldött, automatikus üzenetet, ami a lemezes változat árának visszatérítésével, illetve a példány visszajuttatásával kapcsolatos infókat tartalmaz - még ha nem is olyan sokat.

Hirdetés

A cég egyrészt közölte, hogy már vagy meg kellett, vagy pedig hamarosan meg fog érkezni a játék visszaigényelt ára, másrészt viszont a lemezekkel kapcsolatban azt írta:

"(…) Kérjük, hogy még tartsátok meg."

A CDPR azt is beismerte, hogy a lemezes változatok visszaküldésének megszervezése nem különösen könnyű folyamat, így most olyan megoldást keresnek, amivel a lehető leginkább zökkenőmentesen tudják azt végrehajtani. A levél azzal zárul, hogy csak később ismertetik a lépéseket, addig is köszönik a türelmet.

Eközben a játék eddigi legfontosabb frissítése game-breaking bugot hozott, a befektetők már a második pert indítják, a fejlesztők pedig jó alaposan kipakoltak, mégis a Cyberpunk 2077 produkálta minden idők legjobb digitális rajtját.

A balhés megjelenés részleteit decemberben videós formában is összefoglaltuk, íme:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)