Hirdetés

Azt pletykálják, hogy sorban állnak a vevők a Square Enixért

|

Egyes elemzők elárulták, hogy érdemes-e messzemenő következtetéseket levonni abból, hogy elvileg lenne érdeklődő a japán Square Enixre.

Hirdetés

A Bloomberg japán kiadásának értesülései alapján többen is megírták (természetesen most már angolul, nem pedig japánul, hogy azért mi is értsünk belőle valamit), hogy két bennfentes bankár szerint több vevő is érdeklődik a Square Enix megvásárlása iránt. Az nem világos, hogy csak a videojátékos részleget, vagy pedig tokostul-vonóstul a teljes céget kívánják-e felvásárolni, de nem is nagyon érdemes ennyire előre rohanni.

Bizonyos játékipari elemzők úgy kommentálták a hírt, hogy ez azért önmagában még nem bír túl nagy jelentőséggel: az ázsiai videojáték-piacban jártas Daniel Ahmad szerint például teljesen megszokottak a háttérben a hasonló, felvásárlási ügyletekről szóló tárgyalások, amiből még nem következik az, hogy valóban megveheti majd valaki a Square Enixet.

Hirdetés

A cég ugyebár olyan franchise-okkal híresült el, mint a Final Fantasy, a Dragon Quest vagy a Kingdom Hearts, hogy később az Eidos felvásárlásával megkaparintsa a Tomb Raidert, a Deus Exet és a Just Cause-t is. Közelmúltbéli kiadásaiból sokan minden bizonnyal a nehezen megtérülő Marvel's Avengerst, valamint a technikailag problémásan, de így is nagyot rajtolt, Csirke szerint pedig módfelett szórakoztató Outriderst ismerhetik tőlük:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)