Hirdetés

Beat Saber - több mint 1 millió darab fogyott már a kreatív VR-játékból

|

Nagy mérföldkőhöz érkeztek a fejlesztők, akik nem számítottak ekkora érdeklődésre.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a Beat Games műhelyében készült Beat Saber az egyik olyan cím, amiért kifejezetten érdemes lehet beruházni egy VR-szemüvegre. Sőt, úgy tűnik, a játékosok is hasonlóképp vélekednek, ugyanis viszik a játékot, mint a cukrot.

Hirdetés

A stúdió társalapítója és elnöke, Jaroslav Beck árulta el, hogy az eladások még februárban átlépték azt a bizonyos egymilliós határt. Ez pedig különösen úgy jó eredmény, hogy közben a srácok nem is nagyon reklámozták a Beat Sabert, és Beck szerint a csapat egyáltalán nem számított arra, hogy ilyen nagy szám lesz a játék.

Amúgy a jó hírrel együtt a Beat Games bejelentette a első zenecsomagot is, ami a Monstercat Music Pack Vol. 1 nevet kapta, és összesen 10 új, a kanadai Monstercat EDM lemezkiadóhoz tartozó számmal bővíti a játékot.

Ti próbáltátok már a Beat Sabert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)