Hirdetés

Bevásárolta magát a Riot az Arcane-t készítő stúdióba

|

Immár nem csak együttműködő partnerként, hanem befektetőként van jelen a Riot Games az Arcane-t jegyző Fortiche csapata mellett.

Hirdetés

Kétségkívül mind a Netflix, mind a sorozat alapját adó League of Legends licencet birtokló Riot Games rendkívül elégedett volt az Arcane-nel, a második évad megrendelésének gyorsasága mindenképp erre utal. Így nem meglepő, hogy a produkció mögött álló Fortiche csapata sem csak díjak formájában, hanem üzleti értelemben is komoly elismerésben részesült, ugyanis a Riot Games, amely eddig is rendszeres megrendelő volt a francia animációs stúdiónál, nemrég befektető partnerré lépett elő.

Hirdetés

A még szorosabb társulásról szóló közleményből nem derült ki, mekkora összegért vásárolt magának tulajdonrészt a League of Legends mögött álló stúdió, az viszont igen, hogy a Riot két helyet szerzett magának a Fortiche igazgatótanácsában. Nem túl meglepő módon az Arcane következő szezonja mellett "más, még be nem jelentett projektek" is készülnek a háttérben, sőt, a Riot elmondta, hogy kifejezetten hosszú távon gondolkodnak az animációs stúdióval kötött együttműködést illetően.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


"A Fortiche elengedhetetlen partnerünk volt hosszú ideje, de ez a megállapodás biztosítja, hogy még évtizedekig szorosan együtt dolgozunk majd. Magas elvárásaink vannak mindenkivel szemben, akivel együtt dolgozunk, és ragaszkodunk hozzá, hogy alaposan megértsék a játékosainkat, és az ő kiszolgálásukra koncentráljanak, ezt pedig a Fortiche az első naptól példásan teljesítette. A velük folytatott közös munkával együtt toljuk ki a lehetőségeink határait és magasabbra emeljük az elvárásokat azzal kapcsolatban, hogyan jelenhetnek meg a játékok más médiában. Akármennyire is büszkék vagyunk az Arcane-re, tudjuk, hogy a legjobb dolgok még csak most készülnek"

- nyilatkozta az ügyletről a Riot vezetői közül Nicolo Laurent.

Ti milyen animációs tartalmakat látnátok szívesen a két stúdió együttműködése kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)