Hirdetés

Új stúdiót nyitott a 2K Games, mely egy BioShock játékon fog dolgozni

|

Ez azt is jelenti, hogy éveket kell még várnunk a sorozat visszatérésére.

Hirdetés

Több mint hat év eltelt már az utolsó BioShock játék, az Infinite megjelenése óta. A 2K azóta pihenteti a sorozatot, az azt korábban gondozó Irrational Games már Ghost Story Games néven működik, és teljesen más jellegű projekteken dolgozik. Pletykáltak már többször is a széria jövőjéről, de tudjuk, hogy a tervek folyamatosan változnak.

Hirdetés

Az új irány az, hogy egy új stúdió, a frissen létrejött Cloud Chamber kap lehetőséget a bizonyításra, és már megkezdte a munkát a következő BioShock játékon. A csapatot a bejelentő sajtóközlemény szerint "történetmesélők" alkotják, vezetője pedig a 22 éve az iparban dolgozó Kelley Gilmore lett, aki korábban a Firaxis Gamesnél tevékenykedett. A Cloud Chamber egyik része a 2K kaliforniai központjában dolgozik majd, a másik pedig Montréalban. Munkájuk eredményét néhány év múlva láthatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)