Hirdetés

BioShock- és Cyberpunk 2077-veteránok alapítottak új stúdiót, és rögtön egy izgalmas FPS fejlesztésébe fogtak

|

A csapat tele van ismerős nevekkel, akik egy számukra némileg új területen próbálnak szerencsét.

Hirdetés

Rögtön egy játékbejelentéssel mutatkozott be az Antistatic Studios. A csapatban olyan tagok ülnek, mint Lukasz Ludowski (Cyberpunk 2077), Kris Temper (BioShock), Gabriel Nordholm (Project Winter), Maciej Miksztal (Far From Home) és Michal Koltunk (Conan Exiles). Illusztris társaságról van szó, akik viszont egy számukra kissé idegen műfajba vágnak most bele: érkezik a Hornet, ami egy egy kooperatív PvE lövölde lesz horror elemekkel és testkamerás nézőponttal.

Az első trailerből relatíve kevés derült ki, de a hangulat teljesen átjön. A Twin Peaks vörös szobáját idéző helyszínen egy maréknyi ügynök próbálja kideríteni, hogy mi is történik itt, miközben a kamerakép egyes (feltehetőleg felkavaró) részeit cenzúrázza a karakterek testére erősített eszköz.

Hirdetés

A képanyagra került szűrök miatt nem vagyok benne biztos, hogy hosszú-hosszú órákig lennék képes pörgetni, de kétségkívül különlegessé teszik.

A Hornet még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, de annyi biztos, hogy a 2024-es GDC-n kint lesz egy játszható demó. Azt követően az Antistatic felpörgeti a fejlesztést, a tervek szerint nagyobb csapattal.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)